Menu

6 unikke egenskaber

Alsidigt

Squid er det eneste materiale til at dække vinduer, der kan bruges til alle vinduestyper og -former. Stoffet er modstandsdygtigt over for både fugt og varme, og det er meget nemt at tilpasse til dine nøjagtige specifikationer.

 

Modstandsdygtigt over for fugt og varme

Squid fungerer fint ved temperaturer op til 60 °C og er brandhæmmende (M1/B1), så du kan bruge det på områder med strenge krav til brandsikkerheden. Fugt er heller ikke noget problem for vinduesstoffets klæbeevne. Du kan roligt montere Squid i dit badeværelse, i garagen, køkkenet eller vaskerum. Og Squids vævede struktur betyder, at det også kan bruges på HR++(+)-termoruder/højtydende glas.

 

Tilpasset

Har du runde, trekantede eller diamantformede vinduer? Vil du bruge Squid på et ovenlysvindue, glaskuppel eller udestue? Så længe dit vindue er lavet af glas, så passer Squid. Du kan ganske enkelt klippe vinduesstoffet til den rigtige størrelse. Perfekt til små vinduer ved siden af din hoveddør, men også til store vinduer, som du kan dække med Squid med den nødvendige præcision uden synlige samlinger.

Transparens og privatliv

Squid er transparent stof, der gør det muligt for dig at se ud om dagen, men begrænser folk udenfor i at se ind. Så Squid hjælper til at beskytte dit privatliv, mens du samtidig kan nyde udsigten.

 

Uforstyrret glæde

Du kan sammenligne effekten ved Squid på dit vindue med et matteret vindue eller et netgardin. Forbipasserende kan ikke se ind, og du får stadig masser af naturligt lys og kan se ud. Dette er ulig plastikfolie til at dække vinduer, der blokerer for det naturlige lys, og du kan slet ikke se igennem det.

 

Tændt lys om aftenen

Med Squid kan du også nyde at være på et hyggelig, trygt sted om aftenen. Men det bliver nemmere for folk udenfor at se ind, når mørket falder på, så det er bedst at trække gardinerne for eller rulle persiennerne ned. Squid fungerer som vist i time-lapse-sekvensen.

Stilrent

Squid er lavet af stof med et flot naturligt udseende. Den unikke tekstur gør det velegnet til alle typer indretninger og arkitekturer. Vi har omhyggeligt udvalgt seks farver, der perfekt komplementerer din eksisterende indretning.

 

Flot og praktisk

Squids unikke tekstur er et resultat af produktionsteknikken. Stoffet væves med polyestertråde, der givet det et blødt, varmt udseende. Og det er nemt at gøre rent! Du kan fjerne pletter fra yoghurt, marmelade, chokolade, mayonnaise og andet uden problemer. Squid er også modstandsdygtigt over for fugt og varme og velegnet til HR++(+)-termoruder/højtydende glas. Kun den sorte version (Coal) må ikke anvendes på denne type glas.

 

Til alle indretninger

Squids minimalistiske stil betyder, at denne form for vinduesdekoration passer til alle indretninger og typer arkitektur. De seks farver er blevet nøje udvalgt til at passe til alle indretninger. Bliv inspireret af Squid-effekten i Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock og Coal på inspirationssiden.

Den enkle monteringsmetode betyder også, at der ikke er brug for beslag eller fittings. Dæk dit vindue med stof på den nemmeste mulige måde.

Modstandsdygtigt over for sol

Squid holder en stor del af solens varme ude, så det er en perfekt løsning på vinduer, der er udsat for kraftigt sollys, og det kan også modstå kraftig fugt. Det er også åndbart, til forskel fra plastikfolie til at dække vinduer, så det er endda egnet til HR++(+)-termoruder/højtydende glas. Kun den sorte version (Coal) må ikke anvendes på denne type glas.

 

Modstandsdygtigt over for fugt og varme

Vi mener, at det er vigtigt, at vores produkt er gennemtestet, så vi udsatte Squid for kraftige solstråler i et laboratoriekontrolleret miljø. Vi testede det også op til 99 % luftfugtighed i dette miljø. Det bestod begge test til UG, og limens klæbeevne blev slet ikke påvirket.

 

36 % mindre varme fra solen

Solens varme blokeres to gange, når du bruger Squid: Først, fordi der ikke er lufthuller mellem materialet, der er modstandsdygtigt over for solen, og glasset, og for det andet, fordi stoffet reflekterer noget af sollyset. Så du kan bevare en kølig temperatur indenfor. Afhængigt af hvilken farve du vælger, reflekteres 25-36 % af solens energi. Test har vist, at det reducerer temperaturen med mindst 3 °C.

 

Multifunktionelt

Du kan bruge Squid på tagvinduer som Velux-ovenlysvinduer, sydvendte skydevinduer, glastage, kupler, udestuer osv. Og til forskel fra plastikfolie til at dække vinduer kan du også bruge Squid på HR++(+)-termoruder/højtydende glas. Hverken limen eller stoffet påvirkes af kraftige UV-stråler. Du kan finde flere oplysninger om dette i vores FAQ-sektion.

Nemt

Squid er hurtigt og nemt at montere. Du kan gøre det selv, eller få en af vores montører til at gøre det for dig. Du skal ikke bruge professionelt udstyr, og monteringen beskadiger ikke dine vægge eller indretning.

 

Køb og udstyr

Som forberedelse til monteringen skal du først beslutte, hvad du vil købe. Squid fås i ruller, der er 130 cm brede, så du skal bare købe den rigtige længde (op til 15 m). Det kan monteres uden brug af maskiner eller farlige produkter. Du skal kun bruge rengøringsmidler, en hobbykniv og en vinduesskraber eller lineal.

 

Montering

Du monterer vinduesstoffet i fire trin: rengør, klæb fast, skær, og tryk fast. Nemt, men det er vigtigt at gøre tingene i den rigtige rækkefølge. Er du ikke tilfreds med det den første gang? Intet problem: I modsætning til plastrudefilm kan du genplacere Squid flere gange under installationen. Ved afslutningen af installationen trykker du det fast og derefter er dit job færdig. Sørg for, at du ikke bevæger tekstilet fra da af. Foretrækker du, at en professionel montør klarer det for dig? Find en professionel nær dig på vores forhandlerside. De gør din Squid rette.

 

Store overflader

Du kan nemt dække små vinduer selv, men det er bedre at være to personer om større vinduer. Du kan montere Squid på store vinduer næsten uden synlige samlinger – så længe du arbejder tålmodigt og nøjagtigt! Se instruktionsvideoen og en detaljeret trinvis vejledning på monteringssiden.

100 % belgisk

Squid er 100 % belgisk. Vores unikke vinduesdekoration er udviklet og vævet af Lampe_textiles i den belgiske by Tielt. Vi er drevet af vores passion for tekstiler og kærlighed for alle smukke ting med kvalitet som en prioritet.

 

Tradition og innovation

Den flamske tekstilindustri har en lang, rig tradition, og Lampe_textiles har altid haft et meget godt omdømme. Squid er et højteknologisk produkt, der er blevet udviklet og produceret på vores fabrik i Tielt. Vi holder tæt øje med kvaliteten af vores vinduesstof, og vi leder altid efter nye innovationer.

Vil du holdes opdateret om vores produktudviklinger? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv den første til at høre om dem.