Menu

Alsidigt

Squid er det eneste materiale til at dække vinduer, der kan bruges til alle vinduestyper og -former. Stoffet er modstandsdygtigt over for både fugt og varme, og det er meget nemt at tilpasse til dine nøjagtige specifikationer.

 

Modstandsdygtigt over for fugt og varme

Squid fungerer fint ved temperaturer op til 60 °C og er brandhæmmende (M1/B1), så du kan bruge det på områder med strenge krav til brandsikkerheden. Fugt er heller ikke noget problem for vinduesstoffets klæbeevne. Du kan roligt montere Squid i dit badeværelse, i garagen, køkkenet eller vaskerum. Og Squids vævede struktur betyder, at det også kan bruges på HR++(+)-termoruder/højtydende glas.

 

Tilpasset

Har du runde, trekantede eller diamantformede vinduer? Vil du bruge Squid på et ovenlysvindue, glaskuppel eller udestue? Så længe dit vindue er lavet af glas, så passer Squid. Du kan ganske enkelt klippe vinduesstoffet til den rigtige størrelse. Perfekt til små vinduer ved siden af din hoveddør, men også til store vinduer, som du kan dække med Squid med den nødvendige præcision uden synlige samlinger.