Menu

Modstandsdygtigt over for sol

Squid holder en stor del af solens varme ude, så det er en perfekt løsning på vinduer, der er udsat for kraftigt sollys, og det kan også modstå kraftig fugt. Det er også åndbart, til forskel fra plastikfolie til at dække vinduer, så det er endda egnet til HR++(+)-termoruder/højtydende glas. Kun den sorte version (Coal) må ikke anvendes på denne type glas.

 

Modstandsdygtigt over for fugt og varme

Vi mener, at det er vigtigt, at vores produkt er gennemtestet, så vi udsatte Squid for kraftige solstråler i et laboratoriekontrolleret miljø. Vi testede det også op til 99 % luftfugtighed i dette miljø. Det bestod begge test til UG, og limens klæbeevne blev slet ikke påvirket.

 

36 % mindre varme fra solen

Solens varme blokeres to gange, når du bruger Squid: Først, fordi der ikke er lufthuller mellem materialet, der er modstandsdygtigt over for solen, og glasset, og for det andet, fordi stoffet reflekterer noget af sollyset. Så du kan bevare en kølig temperatur indenfor. Afhængigt af hvilken farve du vælger, reflekteres 25-36 % af solens energi. Test har vist, at det reducerer temperaturen med mindst 3 °C.

 

Multifunktionelt

Du kan bruge Squid på tagvinduer som Velux-ovenlysvinduer, sydvendte skydevinduer, glastage, kupler, udestuer osv. Og til forskel fra plastikfolie til at dække vinduer kan du også bruge Squid på HR++(+)-termoruder/højtydende glas. Hverken limen eller stoffet påvirkes af kraftige UV-stråler. Du kan finde flere oplysninger om dette i vores FAQ-sektion.