Menu

Nemt

Squid er hurtigt og nemt at montere. Du kan gøre det selv, eller få en af vores montører til at gøre det for dig. Du skal ikke bruge professionelt udstyr, og monteringen beskadiger ikke dine vægge eller indretning.

 

Køb og udstyr

Som forberedelse til monteringen skal du først beslutte, hvad du vil købe. Squid fås i ruller, der er 130 cm brede, så du skal bare købe den rigtige længde (op til 15 m). Det kan monteres uden brug af maskiner eller farlige produkter. Du skal kun bruge rengøringsmidler, en hobbykniv og en vinduesskraber eller lineal.

 

Montering

Du monterer vinduesstoffet i fire trin: rengør, klæb fast, skær, og tryk fast. Nemt, men det er vigtigt at gøre tingene i den rigtige rækkefølge. Er du ikke tilfreds med det den første gang? Intet problem: I modsætning til plastrudefilm kan du genplacere Squid flere gange under installationen. Ved afslutningen af installationen trykker du det fast og derefter er dit job færdig. Sørg for, at du ikke bevæger tekstilet fra da af. Foretrækker du, at en professionel montør klarer det for dig? Find en professionel nær dig på vores forhandlerside. De gør din Squid rette.

 

Store overflader

Du kan nemt dække små vinduer selv, men det er bedre at være to personer om større vinduer. Du kan montere Squid på store vinduer næsten uden synlige samlinger – så længe du arbejder tålmodigt og nøjagtigt! Se instruktionsvideoen og en detaljeret trinvis vejledning på monteringssiden.