Menu

Om os

Passion for tekstiler

Squid er udviklet og produceret af Lampe_textiles i den belgiske by Tielt. Takket være tekstiltekniker og grundlægger Philippe Lampe er virksomheden vokset til en blomstrende tekstilvirksomhed i løbet af de sidste 35 år. Som producent af æstetiske og funktionelle tekstiler til indendørs brug er Lampe_textiles anerkendt for sin kreativitet og pålidelighed. Lampe_textiles er drevet af en passion for tekstiler og smukke ting og stræber efter at udvikle stof, der inspirerer til kreativitet og følelser. Kvalitet og innovation prioriteres også højt. Vi leder hele tiden efter innovative tekstilløsninger.

Om Lampe_textiles

Gennembruddet

Squid er resultatet af et samarbejde mellem Philippe og hans søn Thibaut. I 2014 spurgte Thibaut sin far, om han kunne udvikle gardiner, der ikke beskadigede væggen. Han måtte ikke hænge noget op på væggene i sin nye studenterhybel. Løsningen skulle give ham det nødvendige privatliv, men uden helt at blokere vinduet om dagen, ligesom vinduesfolie.

Far Lampe tog udfordringen op, og gennembruddet kom et par måneder senere. Efter de første tests indså Philippe, at det måtte være muligt at producere selvklæbende "gardiner", så man stadig kan se ud om dagen, men andre ikke kan se ind. Produktet var endelig klar og patenteret efter to år med udvikling og tests.

Mere om Squid

Hvorfor?

Barnet fik navnet Squid. Missionen: "At gøre verden til et smukkere sted et vindue ad gangen". På trods af dets enkelthed er produktet innovativt, funktionelt og elegant. Så nu er vores udfordring at gøre Squid kendt og tilgængeligt. Squid er en løsning til alle vinduestyper, indretninger eller arkitektur. Squid er for alle.

Vores fremtid

Det er også vores udfordring at holde tekstilarven i live. Vi har altid et åbent sind, når vi overvejer nye produktudviklinger og innovationer, og vi stiler efter at levere tekstilløsninger, der gør vores liv nemmere og smukkere.