Menu

Squid til arkitekter

Introduktion

Følgende side henvender sig til den professionelle arkitekt/designer og indeholder alle oplysninger, som sikrer at du får succes med Squid® i dine bygningsrelaterede og kommercielle projekter.

Vi leverer alle tekniske specifikationer, beskriver den øgede værdi Squid® har for dine projekter samt kontaktoplysninger til dem, som kan hjælpe dig med at installere og implementere Squid®.

"For mig er Squid som en luksusversion af en mat vinduesfolie. Den åbne tekstiloverflade sørger for, at du stadig føler dig i forbindelse med det tilstødende rum, mens du kan nyde den varme, strukturerede overflade fra begge sider af vinduet."

Andreas S. - arkitekt

Produktspecifikationer

Materiale

  • Stof: Polyester (PES)
  • Foring: Polypropylen (PP)
  • Produceret i Belgien

Stoffets dimensioner

  • Tykkelse: 0.3 mm
  • Bredde: 130cm
  • Længde: løbende længde på rulle 50m

 

Squid® fås i seks farver som er nøje udvalgt for at passe ind i ethvert interiørdesign: Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock og Coal.

 

Egenskaber

Diskretion og transparens

Squid® er et selvklæbende og transparent stof, som gør det muligt at se ud i løbet af dagen, men i høj grad begrænser andre i at se ind.

Beskyttelse mod sollys

Squid® holder en stor del af solens varme ude, så det er en perfekt løsning til vinduer, der er udsat for kraftigt sollys. I modsætning til vinduesfolie af plastik er materialet åndbart og egner sig dermed også til højtydende glas. Og det kan modstå fugt. Kun den sorte version (Coal) må ikke anvendes på denne type glas.

Naturligt og minimalistisk

Effekten af Squid® kan sammenlignes med matteret glas eller et netgardin, mens dets unikke tekstur føles varm og naturlig. Squid® er minimalistisk af natur, så det uden problemer kan kombineres med enhkver vinduesdekoration. Det indgår naturligt ind i ethvert interiørdesign.

Egnet til print

Materialets høje kvalitet gør det perfekt til digitalt print. Vi har opnået nogle fantastiske resultater i forhold til UV og miljøbevidst print og er i gang med at udforske andre teknologier. Alsidigheden og enkelheden i Squid® har gjort det til et meget populært valg inden for interiørdesign og arkitekturprojekter.

 

Brandklassifikation

Antibakteriel - Sanitized

Oeko-Tex Standard 100

 

Ønsker du flere teknisk information?

Download det tekniske ark

Værdi og fordele

Høj kvalitet

Tekstilet har et naturligt og elegant udtryk, som gør det muligt at opgradere et rums funktionalitet ved at dække vinduer eller glasskillevægge med Squid®. Den åbne vævsstruktur giver transparens og diskretion på samme tid, hvilket underbygger et åbent og minimalistisk designet område.

Beskyttelse mod sollys

Squid® gør det muligt at reducere HVAC-omkostningerne og sikrer et behageligt og sundt miljø at bo eller arbejde i. Squid® Chalk reflekterer 36% af solens energi og reducerer den oplevede temperatur med 3 °C. UV-resistensen gør det til en ideel løsning til solbeskinnede vinduer.

Alsidigt

Squid® sikrer rummet et minimalistisk og harmonisk udtryk, da det kan tilpasses ethvert vindue, uanset størrelse og form. Der er ingen begrænsninger. Squid® kan tilmed påsættes meget store vinduer, vinduer i fugtige omgivelser, på hospitaler og højtydende glas.

Let at påsærre og fjerne

Monteringen af Squid® er hurtig, let og kræver intet værktøj, som støjer eller støver. Squid® er nem at vedligeholde, og bliver det nødvendigt, er det meget hurtigere at fjerne end vinduesfolie. Squid® er kort sagt en rentabel kvalitetsløsning.

Kreativitet

Med Squid® kan du skabe unikke designs ved hjælp af digitalt print og tilskæring. Produktet kan hurtigt tilpasses ethvert projekt og enhver kundes behov.

Formål

Kommercielle projekter

Squid® opfylder alle krav i forbindelse med små eller store kommercielle projekter (ikke boligejendomme).

Squid® har allerede vist sit værd inden for en lang række sektorer, herunder sundhedsvæsenet, kontorlandskaber, detailhandel samt hotel- og restaurationsbranchen.

I kraft af tekstilets tekstur udgør Squid® en diskret løsning, som skaber en behagelig atmosfære inden for enhver af disse sektorer.

Squid® emmer af kvalitet og leverer samtidig en lettilgængelig løsning, når der opstår et midlertidigt behov for hurtige ændringer af interiøret.

De kreative muligheder med Squid® er utallige. Du kan frit tilfoøje digitalt print eller udskæringer, hvad enten det har et kommunikativt eller dekorativt formål.

Boligejendomme

Squid® blev udviklet som et alternativ til netgardiner og er således en perfekt løsnung til ethvert vindue eller rum i boligen, hvor der er behov for diskretion eller beskyttelse mod sollyset.

Squid® kan påsættes vinduer i alle former og størrelser og passer til alle arkitektoniske stilarter og former for interiør.

Squid® sikrer diskretion om dagen og kan derudover kombineres med gardiner eller andre vinduesdekorationer.

Effekten af Squid® kan bedst vises som et tidsforløb.in our timelapse video.

Squid Application Partners

Når du skal have udarbejdet ideer og monteret Squid® til dit Squid®-projekt kan du hente hjælp fra en af vores Squid® Application Partners (SAP) i dit område.

Squid® Application Partners (SAP) er trykkere af print i store formater, siltemagere og/eller virksomheder, der varetager montering af vinduesfolie. De er nøje udvalgt og oplært af os i at printe, tilskære og sikre en perfekt montering af store Squid®-løsninger. SAP tilbyder den viden og erfaring, som sikrer succesen for dit projekt.

Visuelle Squid®-eksempler

Vil du se realistiske visninger af dit Squid®-design?


Her kan du downloade Axf Filer

Inspiration