Menu

Stilrent

Squid er lavet af stof med et flot naturligt udseende. Den unikke tekstur gør det velegnet til alle typer indretninger og arkitekturer. Vi har omhyggeligt udvalgt seks farver, der perfekt komplementerer din eksisterende indretning.

 

Flot og praktisk

Squids unikke tekstur er et resultat af produktionsteknikken. Stoffet væves med polyestertråde, der givet det et blødt, varmt udseende. Og det er nemt at gøre rent! Du kan fjerne pletter fra yoghurt, marmelade, chokolade, mayonnaise og andet uden problemer. Squid er også modstandsdygtigt over for fugt og varme og velegnet til HR++(+)-termoruder/højtydende glas. Kun den sorte version (Coal) må ikke anvendes på denne type glas.

 

Til alle indretninger

Squids minimalistiske stil betyder, at denne form for vinduesdekoration passer til alle indretninger og typer arkitektur. De seks farver er blevet nøje udvalgt til at passe til alle indretninger. Bliv inspireret af Squid-effekten i Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock og Coal på inspirationssiden.

Den enkle monteringsmetode betyder også, at der ikke er brug for beslag eller fittings. Dæk dit vindue med stof på den nemmeste mulige måde.